Vanaf 5 november is Skafit op de radio (Sky Radio) met een commercial over koude handen en voeten, waarbij onze unieke producten met zilvergaren onder de aandacht worden gebracht.

Al vele jaren is zilvergaren bijzonder behulpzaam voor veel mensen die last hebben van chronisch koude handen en voeten. Wanneer mensen deze producten ontdekt hebben, horen we vaak “had ik dat jaren eerder maar geweten!”. Dus daarom willen we zilvergaren meer onder de aandacht brengen. Want iedereen die last heeft van de kou moet de effecten van deze prachtige producten kunnen leren kennen.

Beluister hier de commercial:

 

Voor iedereen die het warm wil hebben

Zilvergaren is niet alleen voor mensen met een aandoening zoals het Fenomeen van Raynaud of winterhanden of wintertenen. Het kan voor iedereen van toegevoegde waarde zijn. Het magnetische veld dat door het zilvergaren wordt gecreëerd zorgt voor een betere doorbloeding. Want meer doorbloeding zorgt voor warmere handen en voeten.

 

Zilverhandschoenen

De zilverhandschoenen van Skafit bevatten 8% zilver. Deze grijze handschoenen van katoen worden gebruikt als binnen handschoen (in huis, de auto, op het werk etc.). Buiten is gebruik je ze onder een paar goed isolerende handschoenen. Let op: zilver geleid warmte, maar ook kou. Dus ga je naar buiten, dan moet je echt handschoenen over de zilverhandschoenen heen dragen. Doe je dat, dan zorgen de handschoenen voor een betere doorbloeding en dus heerlijk warme handen. Er is ook een zilverhandschoen met nog meer zilvergaren. Deze handschoenen hebben al het zilver (11%) aan de binnenkant en hebben een nog krachtigere werking.

 

Zilversokken

Zilversokken zijn er in meer varianten dan de handschoenen. Er zijn dunne zilversokken, dikke, korte, gewone, lange, met en zonder elastiek te koop. Dus voor iedereen een geschikte sok. Maar allemaal dus met zilvergaren en allemaal stimuleren ze de doorbloeding voor warmere voeten. Ook ideaal voor iedereen die ’s nachts koude voeten heeft: draag deze sokken gerust in bed! Je voeten worden dan snel warm. En dus val je sneller in slaap.

 

Nog een mooi voordeel van zilver

Warme voeten hebben is heerlijk! Maar wat ook prettig is, is dat je voeten niet vies ruiken. Omdat zilver bacteriën doodt (die voor de nare luchtjes zorgen), zul je ook geen last hebben van stinkvoeten. Ook wel fijn, toch?

Share This